ART A LA PISTA

**menors de 14 anys entrada gratuïta / menores de 14 años entrada gratuita

(CAT)

CLUBS, Art a la pista és un circuit d’exposicions que convertirà les pistes de ball en amfitriones temporals d’obres i instal·lacions artístiques, amb l’objectiu d’oferir una proposta diferent per a les sales i generar noves sinergies entre elles i els artistes, galeries, museus, fundacions públiques i privades i altres institucions.

Aquest projecte va néixer de la voluntat d’oferir una resposta a la nostàlgia de tornar a trepitjar una pista de ball després dels mesos de confinament i s’ha convertit també en una reivindicació per fer servir aquests espais com a llocs de trobada, evasió i experimentació de la cultura. Es tracta d’una proposta que permet al públic viure una experiència diferent en un espai que normalment està reservat a l’oci nocturn, ampliant així l’oferta cultural de la ciutat de Barcelona en el panorama artístic internacional.

(CAST)

CLUBS, Art a la pista es un circuito de exposiciones que contará con las pistas de baile como anfitrionas temporales de obras e instalaciones artísticas, con el objetivo de ofrecer una propuesta diferente para las salas y generar nuevas sinergias entre ellas y los artistas, galerías, museos, fundaciones públicas y privadas y otras instituciones.

Este proyecto nació de la voluntad de ofrecer una respuesta a la nostalgia de volver a pisar una pista de baile tras los meses de confinamiento y se ha convertido también en una reivindicación para usar estos espacios como lugares de encuentro, evasión y experimentación de la cultura. Se trata de una propuesta que permite al público vivir una experiencia diferente en un espacio que normalmente está reservado al ocio nocturno, ampliando así la oferta cultural de la ciudad de Barcelona en el panorama artístico internacional.

EQUIP

Dessislava Pirinchieva – Direcció artística / Dirección artística
Joana Roda – Direcció / Dirección
Carmen Zapata i Adriana Alcover – Coordinació Tècnica / Coordinación Técnica
Sira Roda – Producció / Producción
Amaia Arzúa – Muntatge / Montaje
Pati Nuñez Agency – Comunicació / Comunicación
Emiliana Larraguibel – Community Management
Affaire Projects – Disseny / Diseño
LLOS& – Programació / Programación
Geo Taglietti – Connector

Contactes

APOLO
Carrer Nou de la Rambla, 113
08004 Barcelona
FREEDONIA
Carrer de la Lleialtat, 6
08001 Barcelona
GARAGE 442
Avinguda Diagonal, 442
08037 Barcelona
LAUT
Carrer de Vila i Vilà, 63
08004 Barcelona
MACARENA
Carrer Nou de Sant Francesc, 5
08002 Barcelona
METEORO
Passeig de Montjuïc, 72
08004 Barcelona
SIDECAR
Pl. Reial, 7
08002 Barcelona
RAZZMATAZZ
Almogàvers 122 / Pamplona 88
Metro Marina (L1) / Bogatell (L4)
VOL
Carrer de Sancho de Ávila, 78
08018 Barcelona